Home

Achtergrond 156 x bekeken

Kok niet gehinderd door lijk in keuken

Een kok in het Britse Wolverhampton vond het niet nodig te stoppen met het bereiden van kebab, toen een andere man op een bank in de keuken stierf.

Hij belde de politie en ging vrolijk verder met zijn werk. Dat maakte de politie gisteren bekend. De agenten stonden perplex toen zij in de horecagelegenheid aankwamen. De politie trof ook nog een man die in de keuken zat te roken en veelvuldig op de grond spuugde. In een andere ruimte lag een ontdooide kip, bedekt met vliegen.

Jaswinder Singh (45) kreeg een boete van bijna 5.000 euro en mag niet langer een restaurant en cateringservice beheren. Eerder had de kok al waarschuwingen gekregen omdat in de keuken een dode rat gevonden was, evenals uitwerpselen van ongedierte.
De gestorven man kwam niet door een misdrijf om het leven.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.