Home

Achtergrond 152 x bekeken 2 reacties

Koe legt Brabants treinverkeer plat

Een dode koe heeft zondagochtend het treinverkeer tussen Breda en Dordrecht twee uur lang platgelegd. Het dier had zich tegen half negen op de rails genesteld, waarna zij werd aangereden door een intercitytrein.

De koe was op slag dood.
Omdat er nog meer koeien los langs de rails liepen, wilde de NS het treinverkeer niet hervatten voordat de dieren weer in een afgebakende wei stonden. De politie en medewerkers van spoorwegbeheerder ProRail droegen hier zorg voor. Rond half elf konden de treinen op het traject weer veilig rijden.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    r.v.

    nou een goed draadje met een beste klap stroom doet ook wonderen

  • no-profile-image

    gert

    koeien breken vaak uit in het herfstseizoen,dus op tijd opstallen om ongelukken te voorkomen

Of registreer je om te kunnen reageren.