Home

Achtergrond 169 x bekeken 1 reactie

Kat reist mee met vracht vol diervoeders

Een kat uit Steenwijk is na een korte vermissing in het Zwitserse Basel opgedoken. De kat was in een vrachtwagen vol diervoeders gestapt.

De kat legde de ruim 740 kilometer af zonder dat de vrachtwagenchauffeur het door had. Pas bij het laden en lossen in Basel kwam het dier tevoorschijn. De chauffeur wist de kat te vangen en bracht hem naar het dierenasiel daar.

"Dat asiel nam contact op met ons pension omdat wij de kat ooit gechipt hebben", zei een woordvoerster van dierentehuis De Kluif in Steenwijk. De eigenaren hebben hun huisdier uiteindelijk zelf opgehaald.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    RichC

    En ....... voldeed dit transport wel aan de nieuwe veevervoer reglementen?

Of registreer je om te kunnen reageren.