Home

Achtergrond 273 x bekeken

Hard oordeel chocolatier over chocomelk uit Senseo

De Belgische topchocolatier Dominique Persoone velt een hard oordeel over de chocomelkpads van Cécémel en Douwe Egberts.

"Zelfs de poederzakjes in de supermarkt smaken beter", zegt hij vandaag in de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws. Waar de Belgische supermarkten volgens de krant veel verwachten van de pads voor de populaire Senseomachine, vindt de chocolatier dat de pads, "die typische chocoladesmaak missen."

Cécémel verkoopt pads, die geproduceerd worden door het Nederlandse Friesland Foods, onder de naam Cécémel Hot. Het ook Nederlandse Douwe Egberts gebruikt de naam Senseo Hot Choco voor haar product. Cécémel Hot krijgt van chocolatier Persoone een zes. Senseo Hot Choco moet het doen met een drie.

"Smaken verschillen", reageert Karen Leppens van Douwe Egberts in Het Laatste Nieuws. "Wij verkopen een chocoladedrankje, géén chocomelk. Je maakt het uiteindelijk met water uit de Senseo, niet met melk."

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.