Home

Achtergrond 289 x bekeken 12 reacties

Twente baalt van botte boer Frans

Het Twents Bureau Toerisme is pissig op Boer Frans, die met zijn botte, lompe houding het imago van de streek zou beschadigen. Dit meldt de Twensche Courant.

"Als ik hoor wat Frans in de uitzending heeft gezegd, dan ben ik daar helemaal niet blij mee", zegt Jeroen Enkelaar, directeur van het Twents Bureau Toerisme in Twente.

Boer zoekt Vrouw werd zondag door het recordaantal van 4,1 miljoen kijkers bekeken, goed voor 49,2 procent marktaandeel. Volgens experts zal de apotheose over een paar weken kunnen concurreren met een wedstrijd van het Nederkands elftal!

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  mans

  ie moet mar so denkn,ruwe bolster,blaanke pit

 • no-profile-image

  Klompjes

  Wat een onzin. De boerderij van Frans is prachtig om te zien, evenals het landschap. De mooiste boerderij uit BZV. Dus Twente mag blij zijn met die belangstelling. En boer Frans, ach die is gewoon nog niet echt toe aan een meisje!

 • no-profile-image

  Red-weider

  Zijn de mensen met kritische opmerkingen over Frans zelf al eens gevolgd door de camera die beelden en gesprekken opneemt van hen ?
  Toegeven dat de opmerkingen van Frans niet taktisch zijn maar denk erom dat de spanning van de camera en de verrassende vragen en opmerkingen van Yvon Jaspers iemand wel voor het blok zetten.
  In Boerzoektvrouw2 was Jochem met camera erbij anders dan zonder.
  Vergelijk nu deze personen niet met elkaar en geniet de komende weken allemaal ver van Boerzoektvrouw en Frans heeft nog twee leuke meiden dus laten we hopen dat ie er de leifde van z`n leven aan over zal houden.
  Die kans heeft ie nog want deze twee zijn positiever dan zij die vertrokken is.
  Wordt `t wat dan trekt Twente nog heel veel toeristen de komende jaren.
  Of dit bureau selecteerd zelf alvast single boeren die geschikt zijn om aan de volgende editie van dit programma mee te doen en komt komt zo`n artikel ook niet in de krant.

 • no-profile-image

  Jozuf

  je moet nie zo lulle joan,, je bakt dr zelf wss ok nie veel van

 • no-profile-image

  Jennifer

  Onzin! Frans is een leuke boer! Als je niet kortzichtig denkt, zie je dat hij ook heus wel een andere kant heeft dan alleen dat lompe, de stoerdoenerij. Daarbij is één boer natuurlijk niet representatief voor heel Twente. Ook niet alle bollenboeren zijn zoals Henk zijn, bijvoorbeeld!!

 • no-profile-image

  boer Jehan van Kroaks

  Vraagje......
  Jeroen Enkelaar....... is dat een geboren Twentenaar ?
  Ik vraag medat in alle eenvoud af......
  wie kan me daar een antoord op geven ?

  boer Jehan.

 • no-profile-image

  een vrouw van een boer

  mensen toch kijk naar de bekende nederlanders daar zijn meer als de helft buiten de schoen gaan lopen. dat komt van teveel voor de camera staan.
  ik denk dat frans nu gewoon een leuke boer is die van hem zelf raar op kijkt
  (ben ik dat)
  wij gaan met dieren om en dan ben je toch wat anders(soms beest bij)

 • no-profile-image

  Joan

  Het Twents Bureau voor Toerisme is zich waarschijnlijk niet bewust van de houding van menig boer. Frans is niet de enige die zich zo gedraagt. Het schijnt voort te komen uit frustratie die bestaat zolang er boeren zijn. Boer Frans bevestigt in de uitzending precies de lompe en onbeschaafde houding die veel (maar gelukkig niet alle) boeren eigen is. Toch heeft de programmamaker er bewust voor gekozen om negatieve en seksistische opmerkingen uit te zenden. Misschien om eenrealistisch beeld neer te zetten?? Het verbaast me dat de deelnemende vrouwen niet onmiddellijk de biezen hebben gepakt toen ze een pisbak op twee poten"" werden genoemd. Weliswaar niet persoonlijk, maar de visie van Frans op vrouwen moge duidelijk zijn. Geen wonder dat hij nog nooit een vrouw gevonden heeft.....Ook de omgang met zijn dieren geeft al duidelijk aan wat voor vlees we hier in de kuip hebben.

 • no-profile-image

  harm

  volgns mie is die keerln van de vvv strontjaloers dat frans van die mooie vrouwluu an huus kreg

 • no-profile-image

  boer

  wat een onzin!!!
  49,2 van de bevolking 'geilt' op de boeren. alleen omdat ze zo GEWOON zijn!
  Helemaal geen poespas.
  heerlijk!

 • no-profile-image

  boerinneke

  Alsof één persoon representatief is voor de hele streek Twente, kom op zeg! En boer Frans heeft een grote mond maar een klein hartje. Er zijn in Nederland zat jongens die menen dat ze 'stoer' moeten doen, dat geldt echt niet alleen voor boeren!

 • no-profile-image

  Arend

  Ach,er is nu eenmaal een categorie mensen die een hekel hebben aan boeren en daarbij is dit artikel een leuke aanleiding om op hen af te geven.Maar niet getreurd,in de toekomst komt er wel weer eens een artikel over ambtenaren gaan we dan wat tegengas geven

Laad alle reacties (8)

Of registreer je om te kunnen reageren.