Home

Achtergrond 232 x bekeken

Tuinbouw Ondernemersprijs krijgt ander karakter

De NTO-prijs, de tuinbouwondernemersprijs die elk jaar wordt uitgereikt aan een innovatieve ondernemer, gaat een ander karakter krijgen.

De winnaar krijgt gedurende het jaar meer een ambassadeursfunctie. Dat bleek vandaag op de nieuwjaarsbijeenkomst van het Productschap Tuinbouw op de Keukenhof in Lisse.

Daar reikte VROM-minister Cramer de prijs uit aan de Dutch Flower Group. De naam van de Nationale Tuinbouw Ondernemersprijs (NTO-prijs) wordt veranderd in de 'Tuinbouw Ondernemersprijs' en ook is besloten om themaprijzen af te schaffen. Verder krijgt de winnaar van de prijs gedurende het jaar een meer representatieve functie.

Ook wordt aanmelding van kandidaten voor de prijs versimpeld en zijn de huisstijl en de website van de Tuinbouw Ondernemersprijs vernieuwd. Uit onderzoek blijkt dat de prijs in haar 22-jarig bestaan is uitgegroeid tot dé prijs voor de tuinbouwsector.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.