Home

Achtergrond 161 x bekeken

Reorganisatie CSM treft nu Duitsland en Frankrijk

Voedingsmiddelenconcern CSM gaat de Duitse en Franse activiteiten reorganiseren.

De in Bremen gevestigde afdeling voor bakkerij-ingrediënten wordt overgebracht naar de fabriek in Bingen. De productie van de fabriek in het Franse Creil wordt overgeheveld naar andere locaties in Frankrijk en Duitsland.

Dat maakte het bedrijf vandaag bekend. CSM is bezig met een reorganisatie om de synergie en efficiëntie binnen het bedrijf te vergroten. Zo werd eerder bekend dat in Nederland de melkzuurproductie wordt overgenomen door fabrieken in Thailand, Brazilië en de Verenigde Staten. Met de herstructurering in Nederland kwamen 160 banen op de tocht te staan.

CSM heeft al een intentieverklaring getekend met een derde partij om de fabriek in Creil en het personeel over te nemen. Het bedrijf hoopt deze herstructurering aan het einde van dit jaar af te ronden.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.