Home

Achtergrond 300 x bekeken 10 reacties

Meest sexy vegetariers 2007 gekozen

Cabaretier Guido Weijers en actrice Monique van der Werff zijn gekozen tot de Meest Sexy Vegetariërs van 2007. Wakker Dier huldigde de winnaars op nieuwjaarsdag in Amsterdam.

Op een speciale website van Wakker Dier kon iedereen een maand lang stemmen op 22 Bekende Nederlanders. Guido Weijers en Monique van der Werff zijn sexier dan onder andere Marianne Thieme, Susan Smit, Floortje Dessing, Henny Huisman, Dolf Jansen en Wouter Bos.

Foto

Ger Timmer

Laatste reacties

 • no-profile-image

  gerard vanhommerig

  ik vind dat ze er maar bleek uitzien , komt door slechte eetgewoonte . gewoon gebrek aan noodzakelijke vitaminen en niet te vergeten : calcium. je moet deze mensen eens over pakweg 10 jaar nog eens op de foto zetten dan zien ze er 30 jaar ouder uit

 • no-profile-image

  carien

  Guido Wijers is NIET sexy! Brrrr, wat een creep! En ook niet grappig trouwens. Zou dat komen omdat hij geen vlees eet? Heeft vegetarisme effect op je gevoel voor humor?

 • no-profile-image

  Henk

  Wat ze al niet bedenken om in de belangstelling te komen. Vegetariers.. een zielig groepje mensen in onze samenleving. Het scheelt veel, ze doen het zichzelf aan.

 • no-profile-image

  JP

  Marianne Thieme is gewoon erg sexy.
  Als zo'n vrouw naast me zou liggen, zou ik spontaan ook geen vlees meer willen eten ...alleen vrouwenvlees meer.

 • no-profile-image

  soja

  Kweenie, kan me er niet over opwinden..
  Trouwens hoezo zijn ook Dolf Jansen en Henny Houseman sexy?? (niet om te beledigen maar ik vind ze er een beetje verweerd uitzien)
  Hebben ze dan écht niks beters in vego-land?

 • no-profile-image

  Varkenshaas

  hahahah Guido en sexy ???? hahahahahahaha Grappig is ie wel, maar sexy ?? hahahahahahaha Blijkbaar zijn er dan niet zoveel vegetariërs meer, als hij al als sexieste van de vegetariërs wordt verkozen. hahahaha erg grappig, altijd lachen met die Guido hahahahaha (btw die grap van zijn oudejaarsshow dat ie een koe aan het "melken" is was erg leuk)

 • no-profile-image

  biefstuk

  wat een stumpers die twee , ze liggen al in een kistje .ze kunnen zeker amper op hun benen staan , ja dat krijg je als je niet goed eet .zielig hoor ! ik hoop dat ze een geldprijs krijgen ,dan kunnen ze een lekker stukje vlees kopen .

 • no-profile-image

  leen

  Dat juist vegetariers meedoen aan een vleesverkiezing?

 • no-profile-image

  Martens

  Nu snap ik waaro guido zo scheel kijkt

 • no-profile-image

  Thomas

  Wat een stelletje eikels reageren hier zeg! Zielige zeurpietjes lekker anoniem achter hun toetsenbordje sites opzoeken waar ze kunnen zeuren. Meestal mannen overigens. Waarschijnlijk weinig vlees in de kuip!

Laad alle reacties (6)

Of registreer je om te kunnen reageren.