Home

Achtergrond 175 x bekeken

Landgard actief in nieuwe teeltlocaties

De Duitse afzetorganisatie Landgard werkt actief aan de ontwikkeling van nieuwe teeltlocaties.

Directeur Willy Fitzen zegt in het Duitse vakblad Fruchthandel niet zelf in de productie te zullen stappen, maar wil bijdragen aan uitbreidingsplannen bij haar leden en aan een landelijk distributiebeleid van de steeds verder groeiende afzetorganisatie. Landgard werkt actief mee in de planvorming voor deze gebieden.

Landgard is betrokken bij projecten in Straelen-Neurath en in het Noord-Duitse Heide. Deze passen in de strategie van drie grote productieregio’s in Midden-, Noord- en Zuid-Duitsland. De afzetorganisatie denkt na over uitbreiding van de productie in Oost-Duitsland. Daarvoor zou Landgard wel over vestigingspunten in deze regio moeten beschikken.

Of registreer je om te kunnen reageren.