Home

Achtergrond 390 x bekeken

Grote opkomst bijeenkomst Treeport Zundert

De oprichtingsbijeenkomst van de Vereniging Treeport Zundert is donderdagavond massaal bezocht.

Dat zegt projectleider Jack van de Gevel. Naar schatting waren meer dan 100 mensen aanwezig.

Treeport Zundert werkt op diverse terreinen aan versterking van de boomkwekerijsector in Zundert. De Treeport timmerde al langere tijd aan de weg, maar gaat nu officieel verder als vereniging.

Tijdens de oprichtingsbijeenkomst werd het beoogde bestuur gepresenteerd. Dit bestaat uit Louis van de Broek (voorzitter), Mark Lodders, Frank Roelands, Leo Duijndam en Piet Daamen, allen kwekers en allen actief binnen de diverse werkgroepen van de Treeport Zundert.

Hoeveel ondernemers zich donderdag hebben aangemeld als lid van de nieuwe vereniging kon Jack van de Gevel nog niet zeggen. "We hebben vooraf al ruim 30 aanmeldingen binnengekregen. Maandag gaan we de balans opmaken en inventariseren hoeveel mensen zich precies hebben aangemeld." Daarna volgt een bijeenkomst met de leden waarbij het bestuur officieel wordt gekozen en de statuten worden ondertekend.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.