Home

Achtergrond 260 x bekeken

Eerste beursdag Friesland Foods 29 mei

De eerstvolgende beursdag voor het verhandelen van certificaten van aandelen B vindt plaats op 29 mei van dit jaar.

De beursdag in maart van dit jaar gaat niet door. In december ging de beursdag ook al niet door, waardoor de laatste beursdag op 27 september van vorig jaar was.

De op 19 december aangekondigde fusie tussen Friesland Foods en Campina leidde tot een vertraging van het onderzoek naar de wijzigingen in de structuur en opbrengstverdeling van de certificaten van aandelen A en B.

Veehouders met certificaten van aandelen A willen dat zij een hoger rendement krijgen ten koste van de houders van certificaten van aandelen B. De algemene vergadering neemt daarover waarschijnlijk een besluit op 9 april van dit jaar.

Of registreer je om te kunnen reageren.