Home

Achtergrond 302 x bekeken 2 reacties

Dekamarkt begint met tuincentra

Supermarkt Dekamarkt begint een keten van tuincentra. De eerste gaat al in de lente van 2008 open in Heiloo.

Uiteindelijk wil Dekamarkt door de tuincentra beter worden in het verkopen van bloemen en planten, ook in de supermarkt.

In het nieuwe Deka TuinCentrum gaat de supermarkt niet alleen bloemen en planten verkopen, maar ook producten "voor het houden van paarden en andere dieren", meldt het supermarktblad Distrifood. De eerste vestiging opent binnenkort in Heiloo, in een oude Intratuin; de tweede vestiging moet in de toekomst in Haarlem verschijnen.

Volgens de directeur operations Aad van Well van Dekamarkt wil de supermarkt zich dankzij de tuincentra bekwamen in het verkopen van bloemen en planten. "We verwachten daarvan veel te leren, wat we in de supermarkten kunnen gaan gebruiken."

Foto

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  marjorie ruijter

  gefeliciteerd, geweldig. Ik ben er al geweest en zag er heel mooi uit. Alleen wil ik even weten wanneer de openingstijden zijn dat staat nergens beschreven, en ook op zondag?groetjes marjorie

 • no-profile-image

  anneke

  wij kweken de eranthis-hyemalis
  ( winterakoniet ) en zouden het heel leuk vinden als wij de knolletjes mogen leveren voor verkoop verpakt zoals U dat wilt .
  U kunt informatie vinden op www.eranthis-hyemalis.nl
  graag hoor ik van U

  mvg anneke

Of registreer je om te kunnen reageren.