Home

Achtergrond 183 x bekeken 1 reactie

Cock van Bommel verlaat LTO Groeiservice

Na een dienstverband van 26 jaar vertrekt Cock van Bommel bij LTO Groeiservice.

Hij gaat per 1 maart aan de slag bij Elsman Marketing. "Ik heb al die tijd met heel veel plezier bij LTO Groeiservice gewerkt, maar deze baan kwam toevallig op mijn pad. Dan gan je nadenken of je dit nog 15 jaar wilt doen of dat je voor de nieuwe uitdaging kiest", licht van Bommel toe.

Wat voor van Bommel ook meespeelde is dat hij bij LTO groeiservice geen ruimte meer zag om binnen het bedrijf nog een stap te maken. "Ik heb bij dit bedrijf altijd alle ruimte gehad, maar op het moment is de situatie zo dat het enige stapje hoger dat ik nog kan maken de directeursfunctie is. Maar met Geert van Oosterhout is die functie nog niet zo lang geleden al opnieuw ingevuld."

Bij Elsman Marketing, in Nieuwkuijk, zal van Bommel mede-vennoot worden. Hij gaat er marketingtrajecten verzorgen voor tuinbouwbedrijven. "De afgelopen jaren heb ik naast mijn werk diverse marketingcursussen gedaan. Deze nieuwe baan met een combinatie van tuinbouw en marketing past me dan ook goed."

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    henk en andrea

    Heel veel succes met deze nieuwe uitdaging! We hopen nog veel van je te omogen horen!

Of registreer je om te kunnen reageren.