Home

Achtergrond 307 x bekeken

Bomencentrum beste bedrijf van Baarn

Bomencentrum Nederland is onlangs verkozen tot beste bedrijf van de gemeente Baarn.

Het bedrijf werd uit 160 ondernemingen gekozen. Het Bomencentrum is daarnaast in de race voor de landelijk MKB-prijs voor meest innovatieve onderneming.

Directeur-eigenaar Hans Blokzijl toonde zich verrast met de uitslag: "We zijn gekozen uit 160 bedrijven en daar zaten niet de minste bedrijven tussen. De jury was daarbij unaniem in haar oordeel, dus dat is een mooi compliment."

Volgens Blokzijl straalt de verkiezing uit op de medewerkers, boomafnemers en gasten van het bedrijf dat ook een vergader- en conferentieruimte heeft. "Ook voor gemeentes is het belangrijk dat een boomkwekerij als hoogste is genomineerd, met name na de NMa-affaire. Dit is een compliment voor de hele sector."

In februari of maart begint MKB Nederland met een verdere selectie van de bedrijven die zijn genomineerd voor de prijs voor meest innovatieve onderneming. Van de 2500 aangemelde bedrijven zijn er nog 100 over.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.