Home

Achtergrond 170 x bekeken 3 reacties

Verburg versoepelt laadklepcontrole

De dierenartscontrole bij het laden van dieren voor export wordt toch niet voor 100 procent doorgevoerd.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Jean Vaassen

  De goeden moeten niet onder de slechten lijden is het CDA, VVD en PVDCDA standpunt... Gevolg: de slechten hebben niet onder de goeden te lijden...

 • no-profile-image

  ikke

  De transporteurs moeten opgevoed worden. En de boeren moeten er niet onderleiden dus levende dieren uit voeren moet gewoon kunnen blijven. Daar is nederlandse varkenshouderij groot mee geworden. de fabrikant van auto banden of auto's worden toch ook niet beboed als die auto's te hard ergens rijden. Dat licht ook aan de bestuurder.
  Zo moeten de bestuurders van vrachtwagens ook behandeld worden. De varkens die naar duitsland gingen waren aan het vechten of er zaten te weinig dieren in een vak. Ga maar in een half volle bus staat zonder banken en zonder beugels om vast te houden. Dan kan de bus beter helemaal vol zijn dan valt er hele maal niemand. Varkens die te veel ruimte hebben hebben een probleem want die vallen ook door de vrachtwagen heen.

 • no-profile-image

  Knor

  Totaal verbod op levende export, zodat je alleen vlees kunt kopen vanuit Nederland ? Misschien nog helemaal niet zo'n slecht idee, zolang we maar niet terug hoeven in aantallen. Als de overheid nu stimuleert om meer vleesvarkensplaatsen en slachtcapacitiet te creeeren zodat Nederland gesloten wordt ? Toch het nadenken waardig.

Of registreer je om te kunnen reageren.