Home

Achtergrond 174 x bekeken 1 reactie

VanDrie Group pleit voor verruiming melkquotum

Het Europese melkquotum moet volgend jaar met drie tot vier procent stijgen om de Europese vleeskalversector tegemoet te komen in de huidige moeilijke tijden.

Eén reactie

  • no-profile-image

    bert

    Ja mijnheer swinkels dat krijg je er van. nu moet er weer meer melk komen nou daar is het te laat voor die hele kalversector is altijd al kunstmatig in leven gehouden door dat het bol stond van de supsidies die de v drie groep altijd beurde. En nu de melkplas op is en de supsidies er af zijn klagen we steen en been! dit geeft maar weer eens aan dat jullie niet op eigen beentjes kunnen staan,en altijd van de overheid afhanklijk zijn geweest! en nu het ff minder gaat gaan jullie met de mesters om alsof het grofvuil is boontje komt om zijn loontje en ach zo'n mkz gevalletje komt jullie eigelijk best wel ff goed uit.nou beterschap mijheer swinkels....

Of registreer je om te kunnen reageren.