Home

Achtergrond 116 x bekeken 2 reacties

Regime bluetongue vereenvoudigd

Minister Gerda Verburg van landbouw vereenvoudigt het regime tegen de dierenziekte bluetongue.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Timo ter Voort

  Vaccineren is geen oplossing, de oplossing is preventie, meer weerbare dieren met voldoende weerstand. lees het artikel op onze site: www.livingfoods.nl Artikel over rundvee, rantsoen, mineralen en immuniteit.

 • no-profile-image

  gert

  vaccineren is de enigste oplossing tegen bluetong. de oude ooien zijn in deze tijd over het algemeen in goede conditie ivm het dekseizoen wat nu begint hoe beter de conditie hoe groter de kans op meerlingdracht de boeren zullen zeker nu hier goed acht opgeven
  de rantsoenen zijn goed nu dus vaccineren tegen bluetong is de enigste oplossing om een groot probleem op kortere termijn op te lossen

Of registreer je om te kunnen reageren.