Home

Achtergrond 171 x bekeken 1 reactie

PVE: dit vogeltrekseizoen waarschijnlijk geen afschermplicht

De kans dat er dit vogeltrekseizoen nog een afschermplicht komt is klein.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Aart van der Burgh

    Het verwondert mij niet dat de ophokplicdht niet meer nodig is. Al sinds begin vorig jaar is west europa tot aan de Atlantische Oceaan afgedekt met een energetische deken met de medicatie tegen het H5N1 virus en de mutatie hiervan. Zoals U hebt kunnen merken is daardoor met name in Nederland geen enkel geval van vogelgriep voorgekomen, ondanks het feit dat men hier vuurbang voor was. Door ons is hiervan mededeling gedaan aan het bestuur van de Ned. Pluimveebedrijven dhr Wolleswinkel. Als iedereen en elke boom, plant en dier dit medicijn bij zich heeft gekregen, dan krijgt het virus nagenoeg geen kans.
    Aart van der Burgh

Of registreer je om te kunnen reageren.