Home

Achtergrond 311 x bekeken

Oldtimerfestival Meddo

Oldtimerfestival Meddo

Op 15 en 16 september 2007 wordt op het terrein aan de Illegoorweg in Winterswijk-Meddo de jaarlijkse oldtimershow gehouden. Op het 5.5 hectare groot terrein zijn vele oude tractoren, dorsmachines, auto’s, vrachtauto’s en vele andere machines en voertuigen te zien.

De standhoudersmarkt is inmiddels uitgegroeid tot 45 kramen. Hier kunt u terecht voor diverse onderdelen voor uw auto, tractor of ander vervoersmiddel. Maar ook voor huisraad, kleding en speelgoed kunt u bij het grote aantal kramen terecht.

Voor de kinderen is er op zondag een draaimolen met zweefvliegtuigen en beide dagen is er een springkussen. En de kids kunnen zich in alle kleuren van de regenboog laten schminken.

Op zaterdag 15 september 2007 wordt er voor de deelnemers met tractoren weer een toertocht georganiseerd. Zo kunt u de oldtimers ook in beweging door het Achterhoeks landschap zien trekken.

Op beide dagen bedraagt de entree € 6,- Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Er is voldoende plek om te parkeren en dit is geheel gratis. Voor meer informatie kunt u terecht op www.meddo.info »

Korting voor u als Boerderij lezer

Boerderij lezers ontvangen € 2,50 korting op de entreeprijs van € 6,00. Wilt u hiervan gebruik maken? Klik dan hier voor de kortingsbon. U kunt de bon uitprinten en inleveren bij de kassa van het evenement. Veel plezier!

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.