Home

Achtergrond 224 x bekeken 4 reacties

Duizenden varkens dood door brand

Zeker tweeduizend varkens zijn vrijdag door brand in een varkensstal aan de Dooleggersbaan in Someren omgekomen.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  EEN WAKKER DIER

  Uitstel van executie.
  Vlees is altijd moord.
  Wie geen vlees eet is ook niet medeplichtig.
  Hoe meer varkentjes er bij elkaar gepropt worden in megagigamartelfabrieken,
  hoe meer er wordt gemarteld bij allerlei calamiteiten.

 • no-profile-image

  miss piggy

  Het is prachtig, dat zoveel varkens gered zijn van de barbecue

 • no-profile-image

  Een nuchtere Hollander

  @ Miss Piggy, als je deze dood voor de dieren prachtig vind dan pleit ik toch voor de veel humanere manier zoals ze die in een slachthuis ondergaan. Daar worden ze toch altijd nog eerst verdooft zodat ze er niets van voelen.
  @ Wakker Dier, ga toch eens in zo'n grote varkensstal kijken dan zie je zelf dat die dieren er voldoende ruimte hebben en er zeker niet gemarteld worden. Je hebt de klok horen luiden maar weet niet waar de klepel hangt. Of ben je bang van varkens om daar te gaan kijken?
  In het dierenrijk wordt er met grote regelmaat vlees gegeten, anders worden de roofdieren met uitsteven bedrijgt. Zelfs varkens in de natuur eten vlees(=alleseter). Dus waarom een mens niet (=ook een alleseter). Het tijdperk van in een berevel de wildernis in trekken om voor eten te zorgen hebben vele achter zich gelaten. Ze zijn in een flatgebouw met zijn allen boven op elkaar gekropen. De boer heeft voor de mensen die vlees willen eten deze taak op zich genomen om deze dieren te fokken en de wildernis met rust te laten. Zodat de dieren daar het zelf kunnen regelen tussen roof en prooi dier.

 • no-profile-image

  een mens

  Het is algemeen bekend dat de mens hoger aangeschreven staat in verstandelijke vermogens als een dier. Bij deze wordt dit nog eens duidelijk aangetoond als we de reacties van een niet nadere bekende diersoort als " een wakker dier " en een zwijntje genaamd "miss piggy" lezen. Al knap dat ze kunnen typen. Een advies voor deze "diertjes": word weer mens, en reageer met de verstandelijke vermogens van een mens. Dan kunnen we weer praten.

Of registreer je om te kunnen reageren.