Home

Achtergrond 162 x bekeken 1 reactie

Dubbelop kortzichtig

De Europese Commissie wil 2,19 miljard euro aan landbouwgeld doorsluizen naar Galileo, het Europese systeem voor satellietnavigatie.

Agrarisch Dagblad

Eén reactie

  • no-profile-image

    oostlander

    Dit is typisch iets voor de totaal overbodige en uit het land van afkomst uitgerangeerde politici die nu in brussel massaal ons belastinggeld aan het verkwanselen zijn. Er komt zoveel binnen dat ze er maar allerlei onzinnige projecten van gaan financieren. Alleen al het onzinnige heen en weer gereis tussen brussel en straatsburg kost ons al 200 miljoen. Omdat die arrogante Fransen zich anders tekort gedaan voelen, geeft de slappe hap in brussel er maar aan toe. Hoe lang moeten wij dit onzinnige potverteren nog aanzien. Het is dat het ons allen nog redelijk goed gaat maar ettelijke honderden jaren geleden zou dit een ware revolutie ontketent hebben. Brussel gaat steeds meer op het vroegere Rome lijken daar was het credo immers ook verdeel, heers en geef het volk brood en spelen!!

Of registreer je om te kunnen reageren.