Home

Achtergrond 365 x bekeken

Directeur Rabobank Food & Agri vertrekt

Sjors Kruiper (48) gaat per 1 oktober weg bij de Rabobank.

Over het vertrek van de directeur Food & Agri doen beide partijen geen nadere mededelingen. "Het is jammer dat hij weggaat", benadrukt een woordvoerder van de bank. Kruiper is sinds 1990 actief bij de Rabobank. Volgens de Rabobank is er geen verschil van mening over de bedrijfsvoering.

Na enige tijd te hebben gewerkt als manager bedrijven bij Rabobank Achtkarspelen werd hij benoemd als directeur zakelijke relaties bij Rabobank Heerenveen. Vanaf 1999 doorliep hij verschillende managementposities bij Corporate Clients bij Rabobank Food & Agri. In maart 2003 werd hij benoemd tot directeur en werd hij in deze discipline het centrale aanspreekpunt.

Of registreer je om te kunnen reageren.