Home

Achtergrond 233 x bekeken 3 reacties

Lyempf stapt in melkmarkt

Zuivelfabriek Lyempf stapt in de markt voor boerderijmelk.

René van Buitenen

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Een ontevreden FF lid

  Bedankt Evert voor je extra informatie.
  Waar internet in elk geval goed voor is.

 • no-profile-image

  gli

  Prachtig toch!
  Maar let op! Eis van de Leeuwarder IJs En Melkproducten Fabrieken een garantie dat zij bereid zijn niet tenminste 10 jaar, maar tenminste 30 jaar een garantie te geven dat zij een melkprijs betalen die 3% hoger ligt dan de gemiddelde melkprijs van Campina, Friesland Dairy Foods (en eventueel Leerdammer??) en hun eventuele opvolgers. Dit moeten zij bij een internationale verzekeringsmaatschappiij verzekeren/ garanderen. Want het is een koud kunstje om Lijempf een paar jaar nadat de markt is gecanceld failliet te laten gaan en alle garanties stellen dan natuurlijk helemaal niks meer voor!!!
  Inderdaad: tot heel kort geleden was elke zuivelonderneming blij als er een niet te grote melkveehouder wegging! Melkveehouders je hoeft je nu niet te schamen om je heel zakelijk op te stellen tegenover de superdirectie van die ondernemingen!!!
  gli

 • no-profile-image

  Evert Uitslag

  Lyempf in Kampen?
  Wie was eigenlijk de vorige eigenaar die de melkveehouders een schop gaf?
  Minimaal een contract voor 10 jaar met een bankgarantie,anders zou ik hier niet intrappen.

Of registreer je om te kunnen reageren.