Home

Achtergrond 205 x bekeken

LNV-subsidies op een rij

Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit heeft zijn subsidieregelingen voor agrariërs bij elkaar gebracht in een besluit. Deze subsidies staan op een rij in een tabel. Elke subsidie heeft haar eigen tijd van openstelling. In totaal is €98 miljoen beschikbaar met voor de afzonderlijke regelingen een eigen subtotaal.

In september is de beurt aan veehouders die een aanvraag willen indienen voor beroepsopleidingen, training, voorlichting of praktijknetwerk. Alle landbouwbedrijven kunnen in september een aanvraag indienen voor individueel advies over de randvoorwaarden van het Gemeenschappelijk Landbouw Beleid (GLB) in de Europese Unie in relatie tot voortzetting van hun bedrijf. In september kunnen agrarische bedrijven ook een kennisvoucher aanvragen voor beantwoording van toepassingsgerichte kennisvragen. Ten slotte stelt het ministerie deze maand de regeling open voor jonge agrariërs die hun bedrijf willen moderniseren.

In oktober en november staan subsidies open voor demonstratieprojecten over biologische landbouw en energie, maar ook over groepsvoorlichtingen over het GLB. Langer lopend zijn regelingen met betrekking van voedselkwaliteit in de biologische landbouw en van ontwikkeling van het landschap.

Raadpleeg de tabel voor de precieze data van openstelling en verdere voorwaarden en details. De tabel en verdere informatie staan op de site van het ministerie. Bellen kan ook, LNV-Loket: 0800 – 22 333 22 (op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur).

Lees ook Drie subsidieregelingen open gesteld
Meer informatie Schema LNV-subsidies 2007 op een rij
Meer informatie De volledige regeling LNV-subsidies van 2007

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.