Home

Achtergrond 217 x bekeken 5 reacties

Duitse kartelpolitie vermoedt prijsafspraken zuivel

De Duitse mededingingsautoriteit is een onderzoek begonnen naar mogelijke verboden prijsafspraken van zuivelondernemingen.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  dirk

  laat de nma ook maar eens een diepgaand onderzoek doen bij de n z o lijkt me heel verstandig

 • no-profile-image

  Bosma

  Ik vind het diep bedroevend dat er zo met hard werkende agrarische ondernemers om word gegaan en dat ook zij "de bestuurders"hun boterham aan ons verdienen.
  ik heb stille hoop dat dit in de komende tijd word recht getrokken, anders ben ik bereid om daar voor actie te voeren.
  {70 uur in de week werken 450 euro is toch diep triest.
  mvg Bart Bosma

 • no-profile-image

  DJ

  Als de retail de boeren en fabrieken jarenlang financieel uitkleedt, en de Duitse NMA wordt gevraagd hier iets tegen te doen, dan geeft ze niet thuis. Op het moment dat de prijzen eindelijk in de buurt van een kostendekkend niveau komen, dan staan de bloedhonden van de NMA klaar om te bijten; schande!!!

 • no-profile-image

  ton

  De Nma valt onder het ministerie van economische zaken; men heeft liever dat de consument het geld uitgeeft aan de heilige koe dan aan de gewone koe, hiermee kan men tenminste de staatskas aanvullen door belastingen te innen.

  Het valt me op dat de Nma niet vlug genegen is onderzoek doet naar zaken welke de staatskas spekken.

 • no-profile-image

  grenzbauer

  ist doch klar jetzt wo endlich mal ein bisschen von den preissteigerungen bei uns ankommt greift der staat ein. aber was denkt der staat glauben die wirklich das wenn sie sagen die preise müssen runter (was für einen verbraucher vielleicht 4€ ausmacht (2 glässer bier) die aldis und plus und lidl und wie sie alle heissen ihr margen kürzen nein nein das wird dann wieder auf unserem rücken aus getragen

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.