Home

Achtergrond 181 x bekeken 7 reacties

Duitse boeren massaal de straat op voor hogere melkprijs

In de Beierse hoofdstad München zijn meer dan 10.000 boeren de straat opgegaan in een protestactie voor hogere melkprijzen.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Bertus

  Hoera, eindelijk komt er dan toch nog het besef dat de melkprijs veel hoger moet worden. De Nederlandse melkveehouder moet hier een voorbeeld aan nemen. Zet daarom druk bij de retail.

 • no-profile-image

  Jel S.

  Actie in Duitsland! Nu Nederland nog......en de rest van Europa. Het wordt de hoogste tijd. De melkprijs kan, zal en gaat omhoog!

 • no-profile-image

  dirk

  er is aan gekondigd dat het en hete herfst zou worden het is te hopen dat dit slechts de voorbode is en mensen word lid van de ddb samen sterk

 • no-profile-image

  Karin Langenkamp

  De duitsers zijn blijkbaar wakkerder dan de nederlanders. Iedereen springt een gat in de lucht met een paar cent extra, maar kijken niet naar de stijgende kostprijs. Inderdaad het is leuk dat de melkprijs omhoog gaat, maar het is nog lang niet genoeg om de extra kosten te financieren. Dus iedereen open je ogen en maak je sterk voor een hogere melkprijs. Kijk naar de DDB en sluit je aan, zodat we samen(eventueel met de duitsers) kunnen strijden voor een hogere melkprijs!

 • no-profile-image

  Diny Bpom

  De Nederlandse boeren zijn lang niet fanatiek genoeg, ze kijken eerst de kat uit de boom, voordat ze actie ondernemen. Ze zeggen 'de prijs stijgt toch, en je moet de markt haar werk laten doen". Grote artikelen staan er in de krant"De melkprijs is al 78 cent hoger dan vorig jaar", het lijkt geweldig maar het is wel per 100kg. melk. De Nederlandse boeren laten zich met een kluitje in het riet sturen. Elke boer zou direct lid moeten worden van de DDB en we zouden samen voor minimaal 40ct. , de melkfabrieken en de retailhandel de knip op de neus moeten zetten.

 • no-profile-image

  Lia Bullee

  Wat heb je te verliezen om je aan te sluiten bij de DDB. We willen toch allemaal een betere melkprijs. Wees niet blij met die paar centen die er nu bij gekomen zijn. Die hebben we hard nodig voor de kosten die dit jaar gestegen zijn. De fabrieken moeten inzien dat de veehouder niet de sluitpost is.

 • no-profile-image

  Erik Eshuis

  Goed initiatief van de BDM laten ze zo door gaan.

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.