Home

Achtergrond 168 x bekeken 2 reacties

Daadkracht

Nederland heeft alert gereageerd op de uitbraak van MKZ in Engeland.

Agrarisch Dagblad

Laatste reacties

 • no-profile-image

  M.van den Hengel

  Wie is het Arg.Dagblad.om een organisatie een mening aan te meten;Dhr.Thijsse heeft met de toen bekende feiten gereageerd vanuit de belangen van de leden die hij vertegenwoordigd.In de gezamelijkheid van het basisoverleg reikt het bedrijfsleven haar mening aan richting de beslissende overheid.Wat is de toegevoegde waarde van allemaal hard roepen dat we bang zijn.Een vreemd trekje van dit blad;super correct zijn en een ander de maat denken te moeten nemen.

 • no-profile-image

  hobbydierhouder

  Natuurlijk overleeft de sector zo'n klap wel weer. Het emotionele leed is al geleden, geen boer die er nog vanuit gaat dat hij z'n dieren morgen nog terugziet. Met zo'n instelling, terecht, lig je niet wakker van een uitbraak en alles wat daarmee gepaard gaat. Riante vergoedingen vanuit Brussel voorkomen een faillisement. Diegenen die het voor gezien hielden waren diegenen die betrokken waren bij hun bedrijf en/of dieren. Die zijn alles al kwijt, oeroude foklijnen etc. Alles is al weg.
  Nu gaat het alleen nog maar om centen verdienen. De lol is eraf en de betrokkenheid verdwenen. Dat is pure zelfbescherming. Dat verklaart ook de onderkoelde houding.
  Nu zullen ze wel gaan mekkeren dat het vervoersverbod eraf moet. Vóór donderdag het liefst als blijkt dat die derde uitbraak niet waar is.
  Hoppa, de schoorsteen moet roken en als het fout gaat, dan gaat het toch fout?

Of registreer je om te kunnen reageren.