Home

Achtergrond 170 x bekeken 2 reacties

Nederlandse kaas vast aan Russische grens

Nederlandse transporten met zuivelproducten - vooral kaas - staan al een week vast aan de Russische grensposten.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  G.Vos

  Zo heeft uniekaas nederland weer een kapstokje om opnieuw op een "fatsoenlijke"wijze hard werkende trouwe medewerkers aan de dijk te zetten.
  Jan & Jan weten er alles van !!!

 • no-profile-image

  Freek

  Kijk, mijn moeder zei vroeger altijd als ik voor de zoveelste keer een klap voor mijn kop had gekregen van een of ander vervelend jongetje, "speel er dan ook niet mee". Nou dat kun je nu dus ook tegen meneer Uniekaas zeggen. Je weet dat de Russische jongetjes soms vervelend zijn. Een beetje eigen schuld dus als je dan een maagstoot krijgt. Voordeel voor de chaffeur is in ieder geval dat hij genoeg te eten bij zich heeft.... één boterham tegen de voorkant van de trailer en nog één tegen de achterkant en je hebt een "guinessbook of records" waardig broodje kaas!

Of registreer je om te kunnen reageren.