Home

Achtergrond 197 x bekeken 2 reacties

Langetermijnblik gewenst

Het is te hopen voor de graantelers dat de Europese Commissie volgend jaar bij de tussentijdse evaluatie van het landbouwbeleid meer naar de lange termijn kijkt dan naar de korte.

Agrarisch Dagblad

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Alex Hendriks

    Misschien mogen we verwachten van onze organisatie dat die de langere termijn bewaken! Zij zijn er toch voor onze belangen. Zij hebben toch de contacten. Hopelijk zijn ze niet op het verkeerde tijdstip op vakantie!

  • no-profile-image

    van vooren ppm

    de bomen blijven niet groeien. de overtollige luxe en weelde zal een flinke duw krijgen met als gevolg arbeidsonzekerheid. de loonkosten zijn nu al te hoog zodat deze niet meer kunnen aangepast worden.men kan de voedselprijzen niet eeuwig blijven dumpen ten voordele van de overtollige luxe

Of registreer je om te kunnen reageren.