Home

Achtergrond 238 x bekeken 10 reacties

Campina verliest 500 Duitse leden

Een groep van ongeveer 500 Duitse melkveehouders heeft het lidmaatschap van Campina opgezegd. De boeren laten per 1 januari volgend jaar hun melk verwerken door de onderneming Hochwald-Eifelperle.

René van Buitenen

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Theo Heeren

  Campina moet de eigen leden meer betalen voor de melk dan melk van leveranciers.en melk van de spotmarkt. De opmerking van campinabestuurders en Directie van zolang bijgekochte melk een positieve bijdrage levert aan de onderneming is onzin. Campina moet er voor zorgen dat ze aan de leden een betere prijs betaald. Dat is belangrijker als meer winst voor de onderneming.

 • no-profile-image

  jos litjens

  ik vind die duitsers maar een stel egoisten kunnen we ze eerst uit de strond trekken en dan laten ze ons de hakken zien het gaat om het resultaat aan het einde van het jaar dat moet campina maar waar maken

 • no-profile-image

  melkveehoder

  Campinaleden moeten niet hun eigen melkfabriek de rug toekeren. De heren die bezig zijn met allerlei zaken als codeslot op tanklokaal en andere onzinnigheid maar vergeten waar ze werkelijk voor aangesteld zijn een goede melkprijs voor de melkveehouder moeten wij hun ontslag geven . Maar zonder gouden handdruk.

 • no-profile-image

  Harry

  Dat wordt tijd dat de cooperaties de
  melkprijs verhogen, ik geef de duitse
  campinaboeren gelijk dat ze van fabriek
  veranderen. De fabrieken hier doen het niet goed, dat is duidelijk.

 • no-profile-image

  jol

  dergelijke beslissingen laten zien dat men ondernemer is. De afwachtende houding die ik al jaren bij de nederlandse melkveehouders zie duid op angst om te ondernemen. " hou maar stil, het zal wel goedkomen " dan ben je altijd de laatste. Kijk naar de veilingen wat daar nog van over is, de grote jongens verkopen allemaal zelf

 • no-profile-image

  h.verhoeven

  ik ben in 1990 al we gegaan bij om dat ik het niet eens was met het zakken vulen van de derectie en de melkveehouders maar een lapje voor houden van het komt t volgend jaar wel goed.
  heren melkveehouders neem een voorbeeld aan uw duitse kholega.
  of ben je geen ondernemer.

 • no-profile-image

  gerard vanhommerig

  a g d moet bij deze gelegenheid eens onderzoeken warom in de B R D de melk verwerkers er zo slecht voor staan de laatste 10 jaar hebben ze per saldo weiniger uit betaald

 • no-profile-image

  van baren

  ik ben het voledig eens met de vorige perconen, en wat frieslandfoods doet klopt ook niet,ons stil houden met kleine verhoging.
  verdwijnt de rest in eigen zak???????

 • no-profile-image

  jac smolenaars

  Ik ben veehouder geweest, daarom vind ik dat deze veehouders gelijk hebben bij hun keuze ,eerst moesten de kleinnere het loodtje leggen en zo ging het maar door.
  Knap dat deze boeren een vuist deurven maken . Ik wens ze veel geluk en wijsheid toe!!!

  gr jac smolenaars

 • no-profile-image

  een melkveehouder

  we moeten de huidige markt niet meer accepteren, wij het werk doen en de stropdassen maar onder 1 hoedje spelen met de supermarkten!! de klant betaalt echt wel meer als ie geen keus heeft. Als je als melkfabriek maar achter "jouw" boeren blijft staan. Maar dit laatste is dus niet het geval, want dat levert niet genoeg geld op. Tijd voor verandering in de markt.

Laad alle reacties (6)

Of registreer je om te kunnen reageren.