Home

Achtergrond 169 x bekeken 1 reactie

Brede bril

Het ministerie van landbouw moet de komende vier jaar 53,5 miljoen euro bezuinigen en 859 voltijdsbanen schrappen. Een flinke afslankoperatie die voor geen enkele organisatie gemakkelijk is.

Agrarisch Dagblad

Eén reactie

  • no-profile-image

    schreuder

    Er is niets nieuws onder de zon. De tijd dat het Min. van LNV de primair agrarische sector en de visserij nog als twee van de drie belangrijkste pijlers zag onder het ministerie is reeds 20 jaar geleden afgesloten. Uit vrijwel alle keuzes die gemaakt werden blijkt dit steeds weer. Enerzijds wordt de agrarische sector geadviseerd zich te verbreden en v.b. natuur als tweede keuze toe te voegen aan het bedrijf en vervolgens als de ondernemer zich hiervan afhankelijk heeft gemaakt wordt op dit z.g.n. geld uit Brussel door de Haagse overheid gekort het resultaat laat zich raden ...........
    Agrarische ondernemers WAKKER WORDEN !!!!!!!!!!!!!!
    De grootste risico factor is niet de wereldmarkt maar uw eigen overheid !!

Of registreer je om te kunnen reageren.