Home

Achtergrond 158 x bekeken 1 reactie

Areaal biobrandstof verzesvoudigt

De Europese Unie moet in 2020 bijna zes keer zoveel land gebruiken voor de productie van biobrandstoffen.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    bert

    de granen in de wereld zijn in prijs verdubbeld. dat komt, zo zegt men, dat er steeds meer biobrandstoffen van gemaakt worden? daarmee wordt alles duurder, vlees, brood. en energie. voor jaren terug was het niet interessant om biobrandstoffen te maken. de granen kosten rond de 90 euro per ton. om dit toch op gang te brengen, is het gesubsidieerd. en de belasting op de biobrandstof moet omlaag. NU EEN aantal jaren verder zijn de grondstoffen om biobrandstoffen te maken, IN PRIJS MEER DAN VERDUBBELD.
    JULLIE MAKEN MIJ NIET WIJS DAT NU ZEKER BIOBRANDSTOFFEN BETAALBAAR IS. stop die onzin. er zijn al veel betere oplossingen en goedkoper om energie op te wekken. stop die onzin.

Of registreer je om te kunnen reageren.