Home

Achtergrond 178 x bekeken 2 reacties

AID neemt 204 verwaarloosde schapen in beslag

De Algemene Inspectie Dienst (AID) heeft woensdag 204 zieke en verwaarloosde dieren in beslag genomen bij een veehouder in Salland.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  aart-jan de zwaan

  aid is de algemene inspectie dienst, geen onderdeel van de dieren bescherming dhr versteegh. Het controleren van de boeren valt onder het takenpakket van de aid. deze is hoogst waarschijnlijk ook in het voorjaar betrokken geweest in de situatie op dit bedrijf. beetje flauw om de boerenorganisaties verantwoordelijk te stellen voor deze situatie.

 • no-profile-image

  versteegh

  204 schapen verwaarlozen lijk mij strek en als het wel zo is dan had b.v. een boerenorganisatie allang een keer kunnen gaan kijken . want zo'n man lijkt mij een beetje( ziek).want 204 schapen houd men niet voor niets denk mij.
  organisatie let wat beter op en dan hoef de dieren bescherming niet in 't geweer te komen.

Of registreer je om te kunnen reageren.