Home

Achtergrond 171 x bekeken 1 reactie

Samenwerking bevordert sociale vitaliteit in landbouw

De toenemende dynamiek en onzekerheid voor agrariërs leidt tot psycho-sociale problemen zoals een verminderde weerbaarheid en veerkracht, minder plezier in het werk en werken van dag tot dag, in plaats van anticiperen op de toekomst.

Administrator

Eén reactie

 • no-profile-image

  van Sytzama

  Gaarne zou ik contact met U willen opnemen teneinde de gevolgen van "Onzekerheid" in het agrarisch bedrijf, uit hoofde van "Rechtmatige Overheidsdaad", aan de hand van concrete gevallen, te bespreken. Op schrift stellen voert te ver.
  Tel. 0575.562160 gaarne bereid tot een afspraak tot nadere bespreking en voor U een interessant, actueel onderwerp.
  Met vriendelijke groet,
  JGWH van Sytzama.

Of registreer je om te kunnen reageren.