Home

Achtergrond 190 x bekeken 1 reactie

Nieuwe regels cross compliance

De Commissie heeft het groene licht gekregen voor een nieuwe serie cross compliance-regels.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Freek Ampt

    Nou dan krijgt de AID het nog druk, als iedereen frequenter gecontroleerd wordt als er een keer een overtreding is geconstateerd. Er zijn (de goede niet te na gesproken) AIDers die niet van de wurft gaan voordat ze wat op hebben kunnen schrijven. Dat lukt meestal ook wel want jaren gelden riep al iemand iets in de trand van een steen werpen als je zonder fouten was. Doordat ik vee in natuurgebiedn heb lopen vliegt er nog al eens een oormerk uit. Dat kan ik op dat moment niet terstond op nieuw aan bregen en dat gecombineerd met mijn brutaliteit om daar wat vragen over aan een rechter te stellen heeft er in geresulteerd dat ik een paar keer per jaar extra koffie mag zetten. Ik zit dus al in de caategorie "veelplegers".

Of registreer je om te kunnen reageren.