Home

Achtergrond 176 x bekeken 1 reactie

Timmermans blijft bij uitlatingen over positie in EU

Staatssecretaris Frans Timmermans (Europese Zaken) heeft in de Tweede Kamer herhaald dat de positie van Nederland binnen de Europese Unie op het spel staat als Nederland een nieuw Europees verdrag weer afwijst.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    aäron lelie

    Meneer Timmermans, u moet u niet laten intimideren door o.a. Duitsland, want deze zijn het die Nederland door de knieen wil laten gaan, door hen te dwingen opnieuw te stemmen over de EU-grondwet. Nee meneer Timmermans, Nederland heeft gestemd en NEE gestemd!!! U moet niet blijven drammen!!Nee is Nee. Wat die Duitsers tussen ´33 en ´45 niet hebben bereikt, proberen ze nu zo, overmacht in Europa!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.