Home

Achtergrond 252 x bekeken 2 reacties

Melkkoeien lopen op groene energie

Melkveehouders maken elke dag gebruik van het belangrijkste natuurlijke proces op aarde: fotosynthese.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Toon van sadelhoff

    Nou boeren laat die koeien dan ook los tussen die groene energie. Het mooie holandsche landschap wordt zo verkwanseld met onzinnig verkregen subsidie middels belastinggeld. over 10 jaar moet alles weer worden teruggedraaid middels nog meer belastinggeld omdat we erachter zijn gekomen dat we onze vruchtbare gronden hard nodig hebben wegens nijpend tekort aan melk en ander voedsel. De zuidelijke landen zullen deels verwoesten wegens de oprukkende woestijngrens. Het noordelijke gedeelte van europa zal intensief gebruikt moeten gaan worden om nog enigzins betaalbaar voedsel an te kunnen bieden! Kijk dat noem ik nou visie heren1

  • no-profile-image

    schouten

    dit is iets waar we met zijn alle niet bij stil staan maar wel van wezelijk belang is en dat we daar zo goed mogelijk meedoor moeten gaan.

Of registreer je om te kunnen reageren.