Home

Achtergrond 176 x bekeken 1 reactie

Marianne, wolf in schaapskleren

VERGADERBOER - We zullen moeten wennen aan het verschijnsel Marianne Thieme. Door haar kwieke verschijning – ik kan er niet omheen – verzamelt ze goodwill, terwijl ze de meest verschrikkelijke dingen zegt.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Henk

    Ja, ze is inderdaad een wolf in schaapskleren. Als ze een "geloof" heeft zou ze moeten weten dat er in de Bijbel staat dat de mens heerschappij over de dieren heeft en in Petrus staat: slacht en eet, duidelijker kan niet, dit laat geen enkele ruimte voor discussie of dit mag of niet. Hier moet ze eens goed over nadenken of zou ze een eigen geschreven bijbel hebben? dat de dieren goed behandeld moeten worden is, dacht ik, allang geen discussie meer als het dat al was. In ieder geval voor een veehouder niet. Dieren op hetzelfde platform zetten als mensen getuigt niet van erg veel inzicht en verstand van dit soort zaken. Ik vertrouw er op dat de regering en de meerderheid in de kamer wijzer is.

Of registreer je om te kunnen reageren.