Home

Achtergrond 201 x bekeken

LNV-Loket tijdens weekend geopend

Omdat boeren lang wachten met hun Gecombineerde opgave, stelt het ministerie van Landbouw het callcenter van het LNV-Loket ook komend weekend, 12 en 13 mei, beide dagen open van 10.00 tot 16.00. Meer dan de helft van de opgaven is nog niet binnen.

Sinds maandag 7 mei bestaat er een grote drukte bij Dienst Regelingen (DR). Gevolg is dat het invullen van de opgave via internet tijdens piekmomenten niet altijd even vlekkeloos verloopt. De druk op de internetapplicatie zal de komende dagen alleen maar toenemen. Dienst Regelingen adviseert daarom boeren niet langer te wachten met het indienen van hun opgave.

Het percentage dat online binnenkomt, ligt op 30 procent. Het LNV-Loket ontvangt momenteel meer dan 5500 telefoontjes per dag. Omdat de meeste telefoontjes nog steeds tijdens de piekuren binnenkomt adviseert DR gebruik te maken van de langere openingstijden, tot 21.30 in plaats van 16.30, gebruik te maken.

Lees ook Nog maar één derde Gecombineerde opgave binnen

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.