Home

Achtergrond 194 x bekeken 2 reacties

Goede motieven tellen niet

AGRARISCH DAGBLAD - Het bericht komt als een donderslag bij heldere hemel: de herprioritering van gewasbeschermings-middelen én de vrijstellingsregeling zijn door de rechter afgeschoten.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Han van Riel

    Herprioritering? Ik heb dit woord in geen enkel woordenboek kunnen vinden. Dat de rechter hier dan ook niet mee accoord gaat is mij duidelijk. De boeren zijn meer gebaat bij een verlenging van de toelating zonder nieuw onderzoek. Ik heb altijd een vreemd gevoel bij Convenanten. Deze steunen volgens mij niet op wetgeving maar op wederzijds afspraak die weer steunt op wederzijds vertrouwen. Uit bovenstaand blijkt ook weer overduidelijk dat "aannames valkuilen zijn".

  • no-profile-image

    Han van Riel

    Herprioritering? Ik heb dit woord in geen enkel woordenboek kunnen vinden. Dat de rechter hier dan ook niet mee accoord gaat is mij duidelijk. De boeren zijn meer gebaat bij een verlenging van de toelating zonder nieuw onderzoek. Ik heb altijd een vreemd gevoel bij Convenanten. Deze steunen volgens mij niet op wetgeving maar op wederzijds afspraak die weer steunt op wederzijds vertrouwen. Uit bovenstaand blijkt ook weer overduidelijk dat "aannames valkuilen zijn".

Of registreer je om te kunnen reageren.