Home

Achtergrond 166 x bekeken 2 reacties

Werken op zaterdag

Het is aan weerszijden een staaltje van pure onderhande-lingstactiek. De vakbonden CNV-Vlees en FNV stellen een ultimatum aan werkgevers in de vleessector. Als deze niet voor morgen 12 uur tegemoetkomen aan de eisen, komen er acties. De werkgevers bagatelliseren het geheel.

Agrarisch Dagblad

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Robert

    waarom een toeslag op werken op zaterdag? Zelf ben ik veehouder en daarnaast werkzaam in recreatie en horeca, in deze sectoren is werken op zaterdag heel normaal en word niet over toeslagen gesproken. Ik denk zelf dat we over eenaantal jaren niet gek meer opkijken dat zaterdag voor veel meer sectoren een normale werkdag is geworden.

  • no-profile-image

    aichat

    ik zoek werk ik wil werken als julei iets weten zeg mij a u b

Of registreer je om te kunnen reageren.