Home

Achtergrond 168 x bekeken

Laatste aanhoudjaar bijna voorbij

Het laatste aanhoudjaar voor zeldzame landbouwhuisdierrassen die dreigen te verdwijnen is 14 april afgelopen. Boeren die in 2002 subsidie toegekend hebben gekregen, moeten nu subsidievaststelling aanvragen. Dat heeft Dienst Regelingen bekend gemaakt.

Het indienen van het aanvraagformulier voor subsidievaststelling (SZLO2) kan tussen 14 april en 11 mei. Alle betreffende agrariërs hebben dit formulier als het goed is rond 5 april 2007 ontvangen. Zo niet, dan kan het worden opgevraagd bij het LNV-Loket.

De aanvraag bestaat uit een vaststellingsformulier en een kopie van het ingevulde SZLO2 bedrijfsregister. Het bedrijfsregister moet volledig zijn bijgehouden tot en met de laatste dag van het verstreken aanhoudsjaar. Dus tot en met 13 april 2007.

Na 11 mei geldt een kortingsperiode van 25 dagen. Het subsidiebedrag wordt dan met één procent per dag gekort, als het indienen van een aanvraag in die periode gebeurd. Aanvragen die na 5 juni binnenkomen, worden afgewezen.

Meer informatie Het LNV-Loket

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.