Home

Achtergrond 197 x bekeken 1 reactie

'Biologica misleidt adoptanten van kippen'

Biologica misleidt potentiële adoptanten met zijn initiatief Adopteer Een Kip. Volgens de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) vermeldt de stichting op zijn website ten onrechte niet dat de dieren uiteindelijk in het slachthuis terechtkomen.

Administrator

Eén reactie

  • Aad Baars

    Zo zie je maar dat je als mens niet volledig zonder vlees kan! Dan ga je de meest kortzichtige onzin uitkramen. Wie gaat de honderduizenden Leghennen verzorgen als de stal leeg moet voor de nieuwe Dieren? Bedrijfstechnisch is het al erg moeilijk om rond te komen in de Pluimveesector. Ik ben voor dierwelzijn aangeziet dat in de huidige markt gewoon veel rendabeler is maar ik blijf wel logisch nadenken

Of registreer je om te kunnen reageren.