Home

Achtergrond 171 x bekeken

Uit-gedaagd

Er is een einde gekomen aan de Uitdaging. Het waren 8 intensieve weken met bekende en minder bekende onderwerpen, met leuke en minder leuke opdrachten. Maar wel een hele ervaring rijker dankzij Boerderij!
Aanstaande maandag, tijdens de Landbouwbeurs in Leeuwarden, horen we de uitslag van deze nek aan nek race en zien we de andere deelnemers in het echt. Ja, een mooie afsluiting.

En nu wordt het tijd dat deze boerin, samen met haar boer, weer de volle aandacht richt op onze boerderij en onze veestapel. Ook wordt het tijd voor onze nieuwe uitdaging. Want hoe je een kalfje opfokt, dat weten we inmiddels wel. Maar een klein boertje of boerinnetje, dat is toch weer iets anders ....

Ik wil iedereen kei bedanken voor de hulp, reacties en stemmen en wil daarom afsluiten met de zin waarmee in Brabant elk gezellig feestje eindigt: Houdoe en bedankt, olee , olee !

Of registreer je om te kunnen reageren.