Home

Achtergrond 156 x bekeken

Stroomstoring Oosterhout verholpen

De stroomstoring in Oosterhout is vanavond even voor 19.00 uur verholpen.

Dat meldde een woordvoerder van energiebedrijf Essent. Kort voor 17.00 uur 's middags viel in het centrum en het noordelijke deel van Oosterhout de elektriciteit uit. Ook een deel van Oosteind en Dongen werden getroffen door de stroomstoring.

In totaal ging het om 8000 aansluitingen die door een storing in een tussenstation van elektriciteit verstoken bleven. Monteurs van Essent slaagden erin om het euvel verhelpen.

De meldkamer van de hulpdiensten werd overspoeld met telefoontjes, zei een woordvoerster van de politie. Volgens haar waren er geen ernstige incidenten. De politie stuurde uit voorzorg extra agenten de straat op. Het is niet bekend hoe groot de schade is.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.