Home

Achtergrond 197 x bekeken 5 reacties

PINK! mist vegetarische producten rond kerst

Nu de kerstdagen naderen, maken de vegetarische producten bij Albert Heijn plaats voor vlees.

Tot die slotsom komt Pink!, de jongerenorganisatie van de Partij voor de Dieren. Onder het motto 'Grootgrutter zet vegetariërs in de kou tijdens feestdagen' houdt de groepering een e-mailactie om het winkelbedrijf op andere gedachten te brengen en nog voor kerst het assortiment vleesvervangers te vergroten.

"Terwijl steeds meer consumenten zich bezinnen op hun consumptiepatroon verbant Albert Heijn een fors deel van het vegetarische assortiment uit de schappen. Het bedrijf weet dat vleesvervangers groeien, maar kiest er toch voor vegetariërs op een houtje te laten bijten tijdens het kerstdiner'', stellen de jongeren. Zij vinden de feestdagen een geschikt moment om stil te staan bij de herkomst van vlees. Op 22 december deelt PINK! daarom vegetarische hotdogs uit in Haarlem.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Vlees

  en terecht dat ah dat doet! die lui weten tenminste wat goed is voor de mensheid! kun je van pink niet zeggen. alhoewel dat ze wel een mooie naam hebben. pink is roze dus mooi de kleur van een biggetje dat met kerst in geslachte vorm op mijn bordje ligt in de vorm van een speklapje!

 • no-profile-image

  W Geverink

  Grootgrutters kennen de meest belangrijke formule maar al te goed en dat is maximaliseer winst . Als er aan vegetarische producten rond kerst wat te verdienen was zouden ze niet uit de schappen worden gehaald . Voor voldoende keuze in het assortiment is het de veganisten daarom aan te raden ruim voor de kerst hun inkopen te doen . Hijgend hert moet wat minder Wakker dier propaganda lezen . Elke keer als mensen zoals jij met dat soort opmerkingen om de hoek komen blijkt gewoon dat jullie geen idee hebben van de werkelijkheid . Jullie moeten niet klakkeloos geloven wat de dierenpartij WIL wat jullie geloven . Jullie moeten voor jezelf gaan KIJKEN hoeveel van hun beweringen kloppen . Waarschijnlijk ben je dan de volgende keer niet zo gul met doneren . Have a verry merry Christmas .

 • no-profile-image

  roland

  neem dan een kropje sla of een bosje wortelen,keus genoeg.maar niet iets met soja erin want die is gemanupuleerd fijne kerst

 • no-profile-image

  Hijgend Hert

  Fijne kerst Roland en co.
  Als jouw konijnebout zou kunnen schreeuwen...zouden de buren de politie bellen.
  Daarom zal ik jou vertellen, wat jouw konijn heeft door moeten maken, voordat zij op jouw bord heeft "mogen" geraken.
  Vanaf de dag dat zij op eigen pootjes kon gaan,
  heeft zij op een stuk draadgaas gestaan.
  In een donkere stal.
  Kijk goed naar de pootjes, of die er nog helemaal aan zitten.
  Meestal zijn die tere konijnepootjes ontstoken of verrot.
  Zitten er geen blauwe plekken op de flanken en de kop van het konijnelijkje?.
  Het konijntje wil rennen en dat valt niet mee in een draadgazen kooi, met een oppervlakte ter grootte van een schaakbord.
  Zwaarder en zwaarder wordt jouw konijn,
  dat vindt het boertje fijn.
  Niet echter het konijn....het gewicht op haar pootjes doet steeds meer pijn.
  EINDElijk is het eind in zicht.
  Zij ziet het licht maar ruikt daarop de dood.
  Haar angst is groot....zij raakt in stervensnood.
  Wat een verschil met Roland en co.
  Geen gewetensnod geen schaamrood of weet ik wat.
  Roland zingt zijn liedeke en vreet zich zat.
  Dan is het eindeLIJK.

 • no-profile-image

  DS

  alsof jij zo goed weet wat goed voor je is 'vlees en anders niet', ik ben al acht jaar vegetarisch en heb net m'n bloed laten nakijken: 100% in orde, wat niet van alle vleeseters kan gezegd worden! tofu hoeft trouwens niet genetisch gemanipuleerd te zijn, zeker niet meer dan een stuk vlees, want dat is ook manipulatie, om dieren te kweken zodat je ze kunt opeten, zeker niet met al die rotzooi die hun word gevoerd. Uiteindelijk blijft het nog je keuze om vlees te eten, maar om vegetariers af te gaan kraken is een andere zaak: dat bewijst alleen maar dat je bang bent voor het onbekende en aan die andere idiotie die jij uitkraamt te zien ben je gewoon uit op het uitdagen van mensen die andere opvattingen hebben dan jij. Is dat puur uit ignorantie of omdat je niets beters te doen hebt, of omdat je je onbewust toch wel bewust van bent dat je aan principes ontbreekt?

  Het heeft anders al lang gebleken wat grotendeels voor mensen op deze aarde vertoeven, aan de oorlogen, moorden, etc. te zien, dus doen alsof grotendeels van de mensen weten wat ze doen en niet voor veranderingen openstaan is oogkleppen ophebben.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.