Home

Achtergrond 158 x bekeken

Met tulp nog veel meer mogelijk

Volgend jaar valt Pasen op 23 en 24 maart. In dertig jaar is dat niet zo vroeg geweest. Volgens productmanager Fred Wever van FloraHolland hoeft dit absoluut niet te betekenen dat het tulpenseizoen na de Pasen voorbij is.

"Zeker niet met gerichte promotie", zei hij gisteren tijdens de jaarlijkse Tulpendag van FloraHolland.

Behalve dat er op die dag veel aandacht was voor promotie, werden ook de mogelijkheden van toegevoegde waarde van diverse kanten belicht. Met toegevoegde waarde én met het conceptmatig aanbieden kan nog veel meer uit de tulp worden gehaald, dan nu het geval is.
Die boodschap klonk vanuit de mond van meerdere sprekers van de Tulpendag.

"Waar voor de Kerst tal van snijbloemenconcepten voorhanden zijn, is er voor Valentijn bijzonder weinig", luidde een van de overpeinzingen. Een rode tulp zou zich daar net zo goed voor lenen als een rode roos, kwam duidelijk naar voren.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.