Home

Achtergrond 155 x bekeken

Man heeft geen idee van zijn 'geliefde cupmaat'

De meeste mannen kennen de lingeriematen van hun vriendin of vrouw niet. Als ze een setje voor hun geliefde kopen, moeten ze dat met de handen aangeven of wijzen op het decolleté van de verkoopster.

Dat blijkt uit onderzoek van GfK Panel services Benelux onder tweehonderd lingeriespeciaalzaken. ”Voor mannen schuilt het probleem niet in de drempel van een lingeriezaak, maar meer in het kiezen van de juiste maat”, aldus de onderzoekers. Zeker bij 90 procent van de mannen ontbreekt de kennis over de cupmaat van hun geliefde.

GfK constateerde dat als het om de maat van de bh gaat, de man deze nog steeds met zijn handen aangeeft. ”Of men kijkt naar de boezem van de verkoopmedewerkster en schat dat het ’zoiets als bij u, zo ongeveer’ zal zijn.” Dat samenspel tussen koper en verkoper blijkt echter redelijk te werken, want bij 70 procent van de aankopen is het de juiste maat.

In het onderzoek is ook een aantal ervaringen van verkoopsters meegenomen. Zo vertelde een medewerkster dat een man een cadeau kocht voor zijn vrouw maar per abuis de lingeriematen van zijn vriendin opgaf. Een andere man dacht zijn vrouw een plezier te doen met een kinky lingeriesetje toen hij eerder handboeien in het nachtkastje vond. Later bleek echter dat zij deze politieattributen in huis had gehaald om met een ander regelmatig kinky te zijn.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.