Home

Achtergrond 213 x bekeken 1 reactie

Loper van stro voor Kamer

Kamerleden zijn vanochtend het gebouw van de Tweede Kamer binnen gegaan over een loper van stro. Milieudefensie had voor de ingang een pad tussen strobalen aangelegd.

Zeven Kamerleden van verschillende fracties lieten zich op deze speciale wijze welkom heten door Milieudefensie. Die vroeg met deze actie nog een keer aandacht voor het Burgerinitiatief Stop Fout Vlees, dat vanochtend in de Tweede Kamer wordt behandeld. Het is voor het eerst dat de Kamer zo’n initiatief van burgers in behandeling neemt.

In een kort toespraakje tussen de strobalen en onder spandoek met de tekst ‘Varkensflat of boerderij’ drukte woordvoerder Wouter van Eck de Kamerleden op het hart een wijs besluit te nemen. Milieudefensie vindt dat vandaag een historische keuze wordt gemaakt tussen boerderij of industrie.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    ab

    De meest efficiente, veilige en gezonde wijze van produceren overwint. Het is daar dat je beleid op moet maken. Aan particulier ondernemen is niets mis als dit de meest efficiente, veilige en gezonde wijze is. Ook aan industrie met goede werkomstandigheden en veel werkgelegenheid is niets mis. Sluit niet de een of de ander uit.

Of registreer je om te kunnen reageren.