Home

Achtergrond 181 x bekeken

LTO Noord Glaskracht start ledenwerfactie

LTO Noord Glaskracht wil in 2008 honderd nieuwe leden werven. De organisatie stelt hiervoor een speciale accountmanager aan, zo meldde voorzitter Nico van Ruiten gisteravond tijdens een algemene ledenvergadering in Bleiswijk.

In 2007 wist LTO Noord Glaskracht veertig nieuwe leden te werven, waarmee de organisatie op dit moment ruim 1.600 leden telt. Van Ruiten is daar echter niet tevreden mee. "Met die 1600 leden vertegenwoordigen we maar net 50 procent van alle glastuinbouwbedrijven. Gekeken naar het areaal komen we iets hoger uit. We willen echter naar een draagvlak van 55 tot 60 procent van alle bedrijven."

Toen LTO Noord en Glaskracht op 1 januari 2007 samengingen, was de verwachting dat het totale aantal leden van de fusieorganisatie op 1900 zou uitkomen. Door bedrijfsbeëindigingen, 'ontdubbeling', het niet-meetellen van kleine bedrijven en opzeggingen kwam het ledental echter veel lager uit.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.